Wil = contact

VRAAG & ANTWOORD

Welke diensten biedt WillsKracht?

Personal training in de vorm van 1 op 1 fysieke training, coaching op gebied van voeding en leefstijl, core stability groepslessen en Yin Yoga.

Waar kunnen we trainen?

WillsKracht geeft trainingen in Winterswijk bij Wenters Sport club en bij de Fysiotherapie praktijk van Jolien te Brake. Tevens zijn er online vanuit huis trainingen te volgen van WillsKracht. Trainen op andere locaties dan genoemd is bespreekbaar.

Kan ik bij WillsKracht revalideren?

Na het volgen van een traject bij een fysiotherapeut en na goed overleg en akkoord van behandelend arts en/of therapeut is het voortzetten van revalideren bij WillsKracht mogelijk.

Kunnen we als stel samen trainen?

Ja dat is zeker mogelijk. Samen sporten motiveert!

Train je ook met kinderen?

WillsKracht richt zich met name op volwassenen. De groepslessen zijn te volgen vanaf 18 jaar. Een traject waarin aandacht wordt besteedt aan training, dagelijkse beweging en voeding voor kinderen vanaf 12 jaar is echter wel bespreekbaar. De betrokkenheid van de ouders/verzorgers is in dit traject van groot belang.

Welke tarieven hanteert WillsKracht?

Het tarief is afhankelijk van het traject en/of de lessen waar je voor kiest. In een vrijblijvend en gratis intakegesprek zullen de kosten uiteraard aan bod komen. Bij de groepslessen is de eerste les altijd gratis!

Heb jij nog vragen?

Ik beantwoord ze graag. Stel je vraag via bovenstaand contactformulier of je kunt me ook bellen op 06 – 3030 3713. Tot dan!

Follow WillsKracht
Telefoon

06 – 30 30 37 13

Adres

Frerikshof 9
7103 CD Winterswijk