Wil = contact

VRAAG & ANTWOORD

Welke diensten biedt WillekeKremer?

Personal training in de vorm van 1 op 1 fysieke training, coaching op gebied van voeding en leefstijl, Yin Yoga en online corestability lessen en online Yin Yoga.

Waar kunnen we trainen?

WillekeKremer geeft trainingen in Winterswijk bij Fysiotherapie praktijk  Jolien te Brake en in de fitnessruimte bij het zwembad van de Twee Bruggen in Miste.

Kan ik bij WillekeKremer revalideren?

Na het volgen van een traject bij een fysiotherapeut en na goed overleg en akkoord van behandelend arts en/of therapeut is het voortzetten van revalideren bij WillekeKremer mogelijk.

Kunnen we als stel samen trainen?

Ja dat is zeker mogelijk. Samen sporten motiveert!

Train je ook met kinderen?

WillekeKremer richt zich met name op volwassenen. Een traject waarin aandacht wordt besteedt aan training, dagelijkse beweging en voeding voor kinderen vanaf 12 jaar is echter wel bespreekbaar. De betrokkenheid van de ouders/verzorgers is in dit traject van groot belang.

Welke tarieven hanteert WillekeKremer?

Het tarief is afhankelijk van het traject en/of de lessen waar je voor kiest. In een vrijblijvend en gratis intakegesprek zullen de kosten uiteraard aan bod komen.

Heb jij nog vragen?

Ik beantwoord ze graag. Stel je vraag via bovenstaand contactformulier of je kunt me ook bellen op 06 – 3030 3713. Tot dan!

Follow WillekeKremer
Telefoon

06 – 30 30 37 13

Adres

Frerikshof 9
7103 CD Winterswijk