Over WillekeKremer

trainer / coach

Welkom bij WillekeKremer, opgericht in 2015 door Willeke Kremer onder de naam WillsKracht en vanaf 2021 mocht het onder haar eigen naam WillekeKremer. Haar visie was, en is nog steeds, heel helder: ondersteuning en motivatie bieden aan diegenen die fitter, slanker en/of gezonder willen worden.
Iedereen is anders. Iedereen heeft eigen wensen en doelstellingen. Wat we gemeen hebben is dat we gezond willen zijn en ons goed willen voelen. Fitheid en leefstijl hebben een enorm grote invloed op hoe je je voelt. Willeke heeft met haar jarenlange ervaring in de fitness branche veel kennis verkregen over sport, beweging, voeding
en ontspanning. Ze is zelf een gedreven sporter, Yin Yoga liefhebber en ze houdt van gezelligheid en lekker eten. Zij heeft daarin een gezonde balans gevonden en laat ook jou graag ervaren dat gezond eten en bewegen een plezierig onderdeel van je leefstijl kunnen worden.

FACTS

  • Betrouwbaar en betrokken
  • Persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding
  • Toegankelijk
  • Gevarieerd programma
  • Flexibel
  • Voor elk niveau
  • Duurzame resultaten
  • Enthousiaste en motiverende ondersteuning

Over Willeke

trainer / coach

Wil is de kracht van doen! Hoe mooi is het dat wil het begin van mijn naam is? Mijn eigen wilskracht heeft ervoor gezorgd dat ik nu ben waar ik ben en kan doen wat ik het allerliefste doe: training geven, coachen, motiveren, enthousiasmeren en op een positieve manier richting geven. Ik heb ervaren dat ik dingen voor elkaar krijg vanuit mijn wil en hart en geloof dat ik kan bereiken wat ik wil. En weet je, ik geloof dat jij dat ook kunt!
Op mijn eigen zonnige wijze breng ik je in beweging, moedig ik je aan en geef je vertrouwen waardoor jij de volgende stap in je ontwikkeling of naar je doelstelling durft te zetten. Zo werk jij zelf met jouw eigen wilskracht naar een oplossing en duurzame positieve verandering.

Wil jij samen met mij fit zijn?

Dat zou ik erg leuk vinden! Samen ontdekken wat jouw sterke punten zijn en waar jij uitdagingen hebt waar ik jou in kan ondersteunen. Daarnaast weet ik zeker dat we ondanks alle inspanningen ook veel plezier samen zullen beleven!

Follow WillekeKremer
Telefoon

06 – 30 30 37 13

Adres

Frerikshof 9
7103 CD Winterswijk