“Willeke is een topper”

Ik ben gegaan, en ben gebleven! Ik ben niet zo’n sportman en moet me elk week dwingen te gaan, maar… ik ben elke keer weer blij dat ik geweest ben.

Testimonials

trainer / coach

Helma

“Inmiddels sport ik alweer een aantal jaren bij WillsKracht! Begonnen vanuit de gedachte dat het ‘gezien mijn leeftijd’ en familiekwaaltjes niet onverstandig zou zijn ‘iets’ te gaan doen, heb ik als mega A-sportieveling de handschoen opgepakt. En wat valt het me mee! Al die jaren heeft Willeke mij geweldig begeleid, passend bij mijn lichamelijke gesteldheid en mood op dat moment!

Na een paar maanden al merkte ik resultaat in een strakker lijf en voldoening en je fit voelen na het sporten. Doordat ik relatief veel spierpijn had in de dagen na het sporten, besteedt Willeke nu steevast de laatste 10-15 minuten van de les aan YinYoga. Hierbij worden de getrainde spiergroepen nogmaals aangepakt (stretchen en ontspannen) wat resulteert in nagenoeg geen spierpijn meer na het sporten!

Vandaag de dag kan ik zeggen dat sporten bij WillsKracht mij meer inzicht heeft gegeven in het functioneren van mijn lijf en leden, ik voel mijn lijf letterlijk beter aan. Het maakt me stabiel en evenwichtig en kan daardoor ook beter uitdagingen en grenzen bepalen.

Ik zou dan ook tegen iedereen willen zeggen: probeer het eens tijdje, of misschien wel voor altijd, maar zie het vooral als een waardevolle investering in jezelf!”

Rianne

“Mijn sportieve (niet erg enthousiaste, maar je moet toch wat) pad, was er één van 2 stappen vooruit en weer 2 stappen terug. Want de wil was er wel, maar de energie en het beleid ontbraken vaak. Steeds weer inzakken en opnieuw beginnen, keer op keer, maar eigenlijk niet verder komen. Heel frustrerend en het was de hoogste tijd om op zoek te gaan naar hulp.”

En zo klopte ik zo’n 1½ jaar geleden bij Willeke aan.

“Ben jij een strenge trainer of kun je helpen om voelbare verlangens om te zetten naar liefdevolle, zachte doelen” Niet erg concreet, maar Willeke antwoordde: “Zachtheid is mijn thema dit jaar, dus je bent welkom. Ik ga graag met je in gesprek”. En dat gebeurde, we gingen in gesprek en daarna aan het werk.

Ik heb diverse terugvallen gehad, maar dat betekende geen stappen terug. Willeke paste steeds het programma aan; meer ontspanning door yinyoga, dan weer meer trainen en stimulerende gesprekken. Dat allemaal gericht op plezier in bewegen, gezondheid verbeteren en later op het doel dat aarzelend naar boven kwam….

De 4-daagse van Nijmegen. En dat is gelukt, ik heb hem uitgelopen!!

Prachtig dat kruisje, maar wat veel waardevoller is, wat mij het meest geraakt heeft tijdens dit traject, is dat ik op mijn 50e, met een niet sportieve achtergrond, vertrouwen heb gekregen in mijn lichaam. Dat het, met liefdevolle verzorging, zoveel meer kan dan ik ooit had gedacht en dat ik kan genieten van het gevoel dat mijn lichaam me draagt.

En dit door trainingen die gegeven werden vol enthousiasme, veel gelach en met zachtheid, precies zoals ik wenste voor mezelf.”

“Willeke heeft mij geweldig begeleid, passend bij mijn lichamelijke gesteldheid en mood op dat moment”

Anjo

“Je moet wat meer aan beweging doen” vond mijn schoondochter en gaf me bij wijze van kado zes gratis lessen bij Willeke.

Ik ben gegaan , en ben er gebleven : op een heel prettige, persoonlijke en vooral deskundige wijze werkt Willeke in gevarieerde programma’s aan hetgeen waar bij mij de “fitheids-schoen wrikt”.

Oké , ik ben niet zo’n sportman en moet me elk week dwingen te gaan, maar……ik ben elke keer weer blij dat ik geweest ben.

Willeke is een topper in haar vak!

Ian

Al bijna 2 jaar heb ik wekelijks een ‘date’ met Willeke. Zonder die afspraak had ik heel wat minder keren gesport, dat weet ik zeker. Ongelooflijk hoe zij elke les weer een variëteit aan oefeningen weet te bedenken! Op deze manier wordt lichaamstraining / fitness-training leuk. En merk ik ook dat ik meer lichaamsbewust ben, een betere basis heb, wat motiveert om vaker te gaan sporten/bewegen en voor een gezondere levensstijl in het algemeen te kiezen.

Kom het zelf ervaren

Wil je net als je voorgangers van willen naar doen? Meld je dan hieronder aan voor een vrijblijvend gesprek met Willeke.

Follow WillekeKremer
Telefoon

06 – 30 30 37 13

Adres

Frerikshof 9
7103 CD Winterswijk